HABERLER

08.01.2024

Este, Microsoft FastTrack partnerliğini duyurdu!

Este, teknoloji alanındaki liderliğini daha da pekiştirmek ve müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla Microsoft’un prestijli FastTrack Partner Programına katıldığını gurur ve heyecanla duyuruyor.

Bu stratejik ortaklık, Este’nin Microsoft ürün ve hizmetlerine yönelik uzmanlığını daha da derinleştirmesine, müşterilerine en yeni ve yenilikçi çözümleri sunmasına olanak tanıyor.

Este CTO’su Erdinç Kapucu “Microsoft FastTrack Partneri olarak, müşterilerimize Microsoft platformlarını en etkin ve hızlı bir şekilde benimsemeleri konusunda daha fazla destek sağlayarak dijital dönüşüm süreçlerini kolaylaştıracağız.” diyerek bu süreçteki desteklerinden dolayı tüm ekibine teşekkür etti.

FastTrack partnerliği kazanımları nedir?

  • Daha Hızlı Dağıtım: Microsoft teknolojilerini hızla ve sorunsuz bir şekilde devreye alma sürecinde uzmanlık.
  • En Güncel Bilgi ve Kaynaklar: Microsoft’un en son ürün ve güncellemelerinden anında haberdar olma ayrıcalığı.
  • Uzman Danışmanlık: Microsoft çözümleri konusunda uzman ekiplerden alacağınız destek ile iş süreçlerinizi optimize etme imkanı.
  • İleri Düzey Eğitim: Çalışanlarınızı en son teknolojik gelişmeler konusunda güncellemek için özel eğitim programlarına erişim.

Este, bu partnerliği sayesinde müşterilerine daha etkili, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunma taahhüdünü bir kez daha vurguluyor.