HABERLER

12.01.2024

Este, Great Place to Work Sertifikasının sahibi oldu!

Este Great Place to Work Sertifikasının sahibi oldu!

Bilişim sektörünün liderlerinden Este, yetenekli, hevesli, genç ve istekli çalışanları tarafından değerlendirildiği anket sonucunda Great Place to Work Sertifikası’nın sahibi oldu.

Bu başarının ardında ekibinin mutluluğunun  ve şirket kültürünün çalışanlar tarafından benimsenmesinin önemli olduğunu vurgulayan Este Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Atan; “Sizlere büyük bir mutluluk ve gurur ile duyurmak isteriz ki, Este olarak “Great Place to Work” sertifikasını kazanmış bulunmaktayız. Bu değerli sertifika ile de çalışan memnuniyeti ve işyeri kültürü alanındaki üstün performansımızı resmi olarak da onayladık.  Başarımız, Este’nin bir parçası olan her bir çalışanın katkısıyla mümkün oldu. Hep birlikte, sadece bir şirket değil, aynı zamanda bir ekip olarak daha da güçlendiğimiz için tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

 

Great Place To Work Sertifikası Nedir?

“Great Place to Work” sertifikası, çalışanların işyerine olan memnuniyetini ve bağlılığını resmi olarak belgeleyerek, şirketin çalışanlarına değer verdiği ve onları önemsediği izlenimini güçlendirir. İşyeri kültürünün olumlu bir ortam sunması, çalışanların işlerine daha bağlı olmalarını ve şirkete uzun vadeli sadakat göstermelerini teşvik eder. Sertifika, şirketin iş arayanlar ve potansiyel yetenekler üzerinde olumlu bir etki bırakmasına yardımcı olarak işe alım süreçlerini kolaylaştırmak için etkili bir rol oynar.

“Great Place to Work” sertifikası, sadece fiziksel bir işyeri olmanın ötesinde, şirketin içinde güçlü bir topluluk ve olumlu bir iş ortamı olduğunu resmi olarak belgeleyen bir onaydır. Bu da hem mevcut çalışanları memnun eder hem de şirketi dış dünyada daha çekici kılar.